Wie is Delfine ?

Ik ben Delfine Decaesteker, mama van twee geweldige dochters Anouk en Fauve (°2008 en °2012), reeds 20 jaar plusmama in mijn hart, partner van Natuurcoach Koen en zelfstandig ondernemer bij Adem-Ruimte.be en co-founder van OnbewandeldPad.be.

 

Toen ik op mijn 30e weduwe werd, schoof de wereld weg van onder mijn voeten. Ik kon mijn bed niet meer uitkomen, had gewoon geen kracht en geen moed meer. Ik werd niet alleen weduwe. Ik werd alleenstaande mama van mijn dochter, mijn pluskinderen verloor ik ook vanaf dat moment, ik werd slachtoffer van mijn eigen gedachten en overtuigingen, waar had ik dit aan verdiend?

Mijn dochter van toen 3 jaar nam me letterlijk bij de hand en zei: “mama, je moét opstaan… IK ben er ook nog”! Dat was voor mij het keerpunt, dàt moment - ik krijg nog steeds kippevel bij het vertellen of neerschrijven hiervan – veranderde mijn leven.

 

Wat een mooie spiegel hield ze me voor! Ik moest niet blijven hangen in wat ik toch niet kon veranderen, ik moest vooruit kijken en kijken naar wat er wél nog was! Ze toonde me wat leven was en dat NU het moment was om het te léven!

Dat wil ik ook voor jou betekenen. Ik wil jou bij de hand nemen en samen kijken naar het gedrag van jouw kind, naar wat jou triggert en zorgen baart en ontdekken welke boodschap in jouw pijn verscholen zit.

 

Tijdens mijn persoonlijk groeitraject tijdens de jaren die volgden, werden mijn beide kinderen experten in het spiegelen van mijn blinde vlekken en pijnpunten. Hoe mooi is het als je hier kan leren anders naar kijken? Hoe mooi is het als je daar zoveel kan door groeien? Want zeg nu zelf, je wil toch ook je kind én jezelf helen?

 

Ik, Delfine Decaesteker werk in mijn praktijk als Systemisch coach, gespecialiseerd in alle vormen van rouw en verlies.

 

Als ervaringsdeskundige heet ik jou: volwassenen, jongeren en kinderen welkom en wil ik jou leren hoe je jouw Innerlijk Leiderschap terugvindt en terug de leiding kan nemen over jouw leven!