Delfine Decaesteker

Systemisch Rouw-en Verliescoach

Van pijn en verlies naar Innerlijke Kracht!

Jezelf kunnen zijn in een wereld die je voortdurend probeert te veranderen, is het moedigste wat je kan doen.

- Ralph Waldo Emerson -

Over Delfine

 

Ik ben een enthousiaste, vrolijke, zelfzekere 43-jarige mama van 2 dochters (°2008 en °2012).

Ik heb reeds de nodige uitdagingen in mijn leven ondergaan, waaronder het overlijden van mijn echtgenoot na ziekte in 2011, daarbij ook mijn pluskinderen en daaropvolgend mijn gezondheid.

Mijn verlieservaringen hebben mij gebracht tot mijn beroep nu als rouw- en verliestherapeut. Ik wil anderen graag inspireren en terug brengen bij zichzelf en tonen dat wat het leven ook voor je in petto heeft: “je BENT niet wat je overkomt”. Er is een leven na verlies, ook al zie je dat even niet, dan wil ik graag dat licht laten schijnen waar het bij jou zo donker is.

Het maakte mij sterker én kwetsbaarder dan ooit: Kwetsbaar Krachtig!

In mijn kracht!

Waarom "AdemRuimte"

“Ademruimte” nodig hebben, blijkt tot op vandaag “een dingetje” te zijn… Dat uit zich bij mij in letterlijk naar buiten willen, of gewoon tijd voor mezelf nodig hebben.

Om gewoon niks te doen… om te kunnen ademen.

Ik geloof dat alles wat we nodig hebben, in onszelf zit. Als we daarvoor de RUIMTE kunnen creëren en laten. Voor mij is dat kunnen vertoeven in de natuur en creatief zijn, al dan niet met mijn dochters van 12 en 16.

Ik hou van Italiaans eten en van chocolade, ik hou van verbinden met mensen die elkaar begrijpen, ik hou van het leven en waar het me nu  gebracht heeft, ondanks (of dankzij?) alle moeilijkheden die op mijn pad lagen…

Ik wens jou zo hartelijk dat je dit ook opnieuw mag ervaren!

Lieve groet,

Wat anderen
zeggen...


Referenties:

Sandra V.
Client

Delfine heeft een speciale manier om je het gevoel te geven dat je met iemand praat die je kent. Ze biedt een veilige plek voor de klant. Ik kijk altijd uit naar onze sessies. Ik weet dat ik dat met Delfine kan rekenen op een goede luisteraar en indringende vragen. Haar kalme energie zorgt ervoor dat ik me comfortabel en ontspannen genoeg voel om het doel van de dag met gemak aan te pakken.

Martine V.
Client

Je kan zeer snel je vinger op de zere plek leggen. Je draait niet rond de pot, maar je voelt al snel waar de pijn zit en je raakt het aan, maar steeds in liefde.

Stefaan F.
Client

Het klinkt misschien raar, maar na reeds zoveel professionelen gezien te hebben, heb ik eindelijk, éindelijk het gevoel dat iemand me echt begrijpt. Bedankt en tot ziens.

Leen D.
Client

Er is sinds ik hier kom precies een aardverschuiving gebeurd in mijn leven. Ik heb geen idee wat je allemaal doet, maar het doet zo'n deugd! Dankjewel

Graag wat AdemRuimte in je inbox?

Ontdek de kracht van jouw levenspad bij AdemRuimte!

Geen spam. Wél een maandelijks inzichten, inspiratie en agenda updates
Scroll naar boven