De nieuwe heling is met frequenties

Enorm dankbaar en blij ben ik om in mijn praktijk te kunnen werken met nieuwetijdse frequentietechnieken via de energetisch werkende stoel de Urim-code. De stoel vormt een krachtplek gebaseerd op intelligent werkende frequenties. Ze faciliteren een energetische matrix die ons helpt energetische blokkades, oude pijnplekken en belastende patronen op te heffen, ons zelfhelende vermogen te activeren, diepgaande inzichten te verschaffen en ons weer te verbinden met onze authentieke, oorspronkelijke kracht, ons innerlijk kompas en potentieel.

Stress neemt af en balans herstelt zich op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Dit is dus een hele mooie aanvulling op mijn visie en zelfheling, en die wil ik zeker ook delen met jullie!

De stoelen zijn heerlijk om mee te werken vanwege hun snelle, diepgaande transformerende werking.

Ik zie mensen in 10 tot 20 min. ontspannen, het hoofd wordt weer rustig, er ontstaan inzichten en ze voelen weer hun kracht.  

De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van “Levend Licht”

Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt voor ons. Het is helend van aard.

De Lichtmatrix van de Urim-Code, een matrix van Levend Licht, bewerkstelligt dat dit bewustzijn veel beter kan functioneren en weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent.

Je kunt in de Urim-Code met volledige aandacht dit intelligente bewustzijn specifieke opdrachten geven. Hierdoor kan op een moeiteloze manier genezing en herstel plaatsvinden door het reorganiserend vermogen van de cellen en de nieuwe genen die worden aangemaakt. Dan weten we weer wie we zijn; waarlijke scheppers.

In een gezond lichaam communiceren de cellen met elkaar, ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen.

De oorzaak ligt vaak in diepgaande stress ervaringen, oude trauma’s, belastende bewuste en onbewuste gedachtepatronen en gevoelens, kortom overtuigingen en herinneringen die ons geen goed doen.

De energetisch werkende stoel, Urim-Code, kan gezien worden als een unieke nieuwe methode voor zelfheling en is een gift voor deze tijd.

Met de Urim-Code:

 • schonen we de chakra’s op en synchroniseren deze met de frequentie van de corresponderende dimensies.
 • Harmoniseren we de elementen aarde, water, vuur, lucht en aether
 • Harmoniseren we organen met speciale orgaancodes
 • Helen we zieleconflicten die nog in het geheugen van de ziel liggen opgeslagen en nog voor blokkades zorgen in het huidig leven
 • Etc….

Deze stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en ziel niveau.

 

Ook wordt je zelfhelend vermogen geactiveerd. In een gezond lichaam communiceren alle cellen met elkaar.

In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onderje handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektromagnetisch veld van “Levend Licht” dat verzegeld en geactiveerd is door Monique.

Deze Licht-matrix kan ook worden geleid en aangestuurd door jouw intenties, afstemming en bewustzijn.

Behandel de Urim-Code met zuivere intenties, met onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en genegenheid. Het is geen ding maar een pulserend Wezen van Levend Licht. Voed het Lichtwezen met jouw intenties… en dromen worden waar.

De werking van de Urim-Code

De werking van de Energetische Stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren.

Praktische informatie individuele sessies met de Energetische Stoel:

Kosten losse sessie: € 50 per per 30 min

Duur: Gemiddelde sessies duren 1 uur

Trajecten: 5 à 10 sessies van 1 uur

Locatie: Koningin Fabioalaan 9 9990 Maldegem

Er zijn verschillende manieren om hem in te zetten:

1. Laat de stoel zelfstandig werken

Leg in de rechterleuning (goud) de Bergkristal. Links (zilver) leg je de Zwarte Toermalijn.

Ga in de Stoel zitten en laat de Lichtmatrix zelfstandig werken. DeLicht-matrix van de Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt!Je krijgt dat aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en aankan. De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura), op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de trillingsfrequenties van het lichaam en de communicatie van alle cellen!Dit is meetbaar en vaak ookvoelbaar! De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms meteen al bij het eerste gebruik van de Stoel, soms later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Reacties kunnen soms even heftig zijn, maar verdwijnen meestal na 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets, ook dit is mogelijk. Het werken op de verfijnde lichaamsenergieën en energiebanen is niet voor iedereen voelbaar.

Vergeet nooit… Wij zijn oneindig bewustzijn, oneindige liefde, al het andere is een aangenomen illusie en mag verwijderd worden.

2. Bewuste aansturing

In de Urim-Code stromen de energieën zowel van onder naar boven alsook van boven naar beneden. Wanneer deze beide stromen weer volledig op elkaar aangesloten zijn met het hart als middelpunt worden de chakra’s volledig geactiveerd. Dan maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen

 

Fysieke werking:

 • Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.
 • Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
 • Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.
 • Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.
 • Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

Energetisch:

 • Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.
 • Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam. Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn.
 • Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.
 • Trilling frequentie gaat omhoog.
 • Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.

Spiritueel:

 • Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
 • Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.
 • Het ervaren van de 9 dimensies, de schatkamer van de geest, waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.
 • Reizen in tijd en ruimte.
 • Inzichten ontvangen.
 • Weer in verbinding staan met je Goddelijke Blauwdruk.

3. Werken met gedachtevormen, schep je eigen werkelijkheid

Als je op Urim-Code zit, kun je heel gemakkelijk een gedachte programmeren of een idee visualiseren. Het werkt door tot op celniveau en maakt contact met jouw intelligente bewustzijn. Je kunt in de Urim-Code met volledige aandacht dit intelligente bewustzijn specifieke opdrachten geven en een volledig gezond lichaam visualiseren. Hierdoor kan op een moeiteloze manier genezing en herstel plaatsvinden door het reorganiserend vermogen van de cellen en de ‘nieuwe’ genen die worden geactiveerd. Dan weten we weer wie we zijn; waarlijke scheppers.

Je hoeft alleen maar de liefdevolle discipline op te brengen om maximaal 2 tot 3 keer per week, ongeveer 20 minuten stil te zitten en even niets te doen. Makkelijker kan niet.

Wat anderen zeggen...

Evelyn L.

Dag Delfine. Die sessie was bijzonder!. Voel me al anders dan deze ochtend en middag. Voel me precies stuk zelfzekerder. Ik heb het gevoel dat die stoel me nog roept...ik vind dit bijzonder fascinerend. Kan ik nog een afspraak bij je thuis maken? Gr Evelyn

Anne V.

Het voelt alsof alles rechtgezet wordt in mijn lichaam, als ik in de URIM zit. Mijn rechter- en mijn linkerhersenhelft worden in balans gebracht, waardoor ik me heel rustig voel en ingedaald in mezelf. Mijn angsten zijn helemaal weg!

Dat kan HIER

Meer weten over de stoelen en Monique Timmers?

Over Delfine

Ik ben een enthousiaste, vrolijke, zelfzekere 43-jarige mama van 2 dochters (°2008 en °2012) en partner van Marc.

Ik heb reeds de nodige uitdagingen in mijn leven ondergaan. Ik verloor mijn echtgenoot in 2011 aan de ziekte MS. Met een peuter van 3 op de arm moest ik wel doorgaan, maar na jaren van “over-leven” crashte ik zelf fysiek tot 2x toe. Een diagnose Fybromyalgie en CVS werd me gegeven, samen met een voorschrift en “je zal ermee moeten leren leven”.
Ik weigerde mijn leven te làten leiden.

Ik leerde dat mijn lichaam veel te vertellen had…
Ik besloot opleidingen te gaan volgen als Systemisch coach, Rouw-en verliestherapeut, Naturopaat, Spagyriek, Traumawerker, energetisch therapeut, Chakrahealer etc…
Als holistisch therapeut geloof ik dat ons lichaam de toegangspoort is naar onze emoties. Emoties die niet geuit worden, zetten zich vast in het lichaam, met klachten als nek en schouderlast over chronische ziektes en zelfs naar kanker als gevolg.

Is het zo simpel?  Nee… maar ik ben graag jouw gids op jouw zoektocht naar troost en heling.

Scroll naar boven